0

About Me

My Photo
lecturer in the making. trying to be 10 years older but end up being 10 years younger!

Pages

Thursday, January 7, 2016

Tukar

Tukar sana, tukar sini ,tukar dengar sini!

Minggu hectic. Aku sampai saat sekarang masa bertanya diri. Bila kah nak merasa hidup dengan suami macam orang lain. Anak membesar berpindah randah. Kesian. Setahun umur, entah baru berapa kali tengok wajah bapak.

Kesiannya anak membesar tanpa kasih sayang bapak. Takpelah nak, mama kelek je lah awak kemana mama pergi.

Entah bagaimana kerja baru nanti. Aku keliru buntu serabut.

Hujung minggu ni lagi serabut. Mohon lah dimudahkan. Dah 2 bulan katanya. Tolonglah faham 2 ke, 3 ke. Aku berdua di sini. Mahu tak berada di tempat aku walau sehari..? Mari cuba.

Friday, November 20, 2015

Setiap kali husband beritahu nak datang, aku punya excited teruja masuk tahap lapan puluh lapan! Over kan? Tapi memang aku punya excited tu seminggu sebelum.

Sebab tu kalau tiba tiba last minit hari khamis / jumaat husband cancel tak jadi datang, aku punya luluh hati tak tahu nak bayang. Mula lah badmood. Mula lah rasa macam ibu tunggal dan macam macam lagi bisikan setan iblis. Dah tau bisikan hasutan lagi mau turut!

Followers